+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Diş SağlığıDiş sağlığı yaşam kalitesini oldukça etkileyen bir konudur. Yaşamda insanlar çeşitli zamanlarda birtakım istenmeyen diş sorunlarıyla yüz yüze gelebiliyorlar. Rahatsızlık veren diş problemleri onların hayat kalitelerini bozucu bir etki meydana getirebiliyor. Bundan dolayı bu kişiler duruma uygun olarak bir çözüm arayışı içerisine giriyorlar.

Profesyonel sağlık hizmetleri sayesinde hemen herkesin diş rahatsızlıklarından kurtulma şansları bulunuyor. Çorum dişçi hizmetlerimiz bünyesinde bizler tüm ihtiyaçlara yönelik gerekli çözümleri üretiyoruz.
Uzman hekimlerimiz titizlikle danışanlar üzerinde inceleme yapıyor. Bunun neticesinde ise kişiye özgü bir tedavi planı oluşturuyor. Diş eti rahatsızlıkları doğrultusunda danışanlarımızın kliniğimizden Çorum diş eti tedavisi hizmetleri alabilmeleri mümkün oluyor.24
Bunun yanı sıra kliniğimizde bizler diş çekimine yönelik de kaliteli hizmetler sunabiliyoruz. Çorum diş çekimi hizmetlerimiz nezdinde tüm süreci uzmanlarımız özveriyle yönetiyorlar. Hijyenik ve tüm sağlık ekipmanlarının bulunduğu bir alanda diş çekimi desteğini müşterilerimize sunuyoruz.

Diş Dolgusu Yaptırma

Dişlerin çürüklerini temizledikten sonra muhakkak iyi ve sağlam bir dolgunun yapılması gerekir. Kliniğimizde, malzeme yapıları farklı birçok dolgu seçeneği mevcuttur. Her bir danışanımız kendi istekleri doğrultusunda ilgili imkânlardan faydalanabilir. Çorum diş dolgusu işlemleri konusunda uzmanlarımızın görüşlerine başvurabilir.