+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

çorum dişçiDiş sağlığının bir birey için önemi çok fazladır. Dişlerinizde oluşan sağlıksız bir durum sadece dişinizi değil vücut sağlığınızı da etkiler. Bu yüzden sağlığınıza dikkat etmeli ve hekim desteği almalısınız. Çorum dişçi olarak; Diş eti tedavisi, diş çekimi ve diş dolgusu için sağlıklı işlemlerle biz size sağlıklı ve güvenli hizmeti veriyoruz.

Dolgu Yapım İşlemi

Çorum diş dolgusu işlemi yapabilmek için öncelikle dolgu uygulanacak bölgeyi tespit etmeliyiz. Uygulanacak bölgenin temiz olması ve restore edilirken diğer dişlerinize zarar vermemesine dikkat ederiz. Bölge belirlendikten sonra uygulanacak işlemleri sırasıyla yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü bu durum işlemlerden sonra dişinizde ağrıların gözle görülür oranda azalmasını sağlar. Boşaltım işlemlerine başlanır ve uygulamak istenilen madde hazırlanır. Daha sonra içini kontrollü bir şekilde doldurup donma işlemlerine başlarız.

Diş Çekimi ve Diş Eti Tedavisi
Çorum diş çekimi işlemi için en doğru prosedürleri hazırlayarak uyguluyoruz. Belirlediğimiz prosedürler diş sağlığınızı birinci öncelik olarak belirler. Aynı durum Çorum diş eti tedavisi için gelen hastalarımız için de geçerlidir. Tedavi işlemleri için sağlıklı prosedürleri dikkatle uygularız.